josefineelisabeths

17/12-11

Kategori: Allmänt

Finns inte så mycket att säga om den dagen egentligen, den var den värsta dagen i mitt liv, jag bröt ihop totalt på begravningen och kunde knappt andas, jag och alla andra barnbarn fick ett brev som farmor skrev för 18 år sen om oss barnbarn som ingen visste om, det var jätte fint och jag har läst det en gång och jag grät som en tok så jag får vänta lite tills jag läser det igen, jag kommer lägga ut lite bilder senare, men när jag sitter i bilen på väg hem så får jag ett sms av mamma att min gammelfarmor precis gick bort, jag kände att var det inte nog mycket sorg endå, det var därför mamma inte följde med på min farmors begravning för hon vakade hos sin egna farmor.
Men som sagt så har jag en underbar släkt. Det kommer bilder senare.
Puss&kram
Vila i frid! <3

Do not give up, the beginning is always the hardest, it´s easy to say,.

Kategori: Allmänt

I helgen så kommer det uppstå många olika känslor, jag kommer gråta, skratta och känna mig helt tom fast endå så fylld med kärlek.
I morgon så ska jag nämligen på min farmors begravning, jag kommer gråta fast endå vara så tacksam att jag fick lära känna och bli älskad av en sådan älskvärd människa, när jag tänker på hennes skratt och våra minnen så blir jag alldeles tårögd och känner att jag vet inte om jag kommer klara av den saknaden som redan är så himla stor.
Och att veta att den dumma cancern tog över hennes liv är så himla svårt att ta in, men hon kämpade verkligen tills hon förstod att det var slutet, men när jag hälsade på henne för sista gången på sjukhuset för ungefär 3 veckor sedan så förstod nog hon att vi förstod att det var sista gången som vi såg henne, jag kramade om henne och viskade i hennes öra " jag älskar dig, glöm aldrig det. " jag är glad att jag hann säga dom orden, dom används verkligen för sällan. Och jag älskade verkligen henne av hela mitt hjärta.
Ibland förstår jag nog inte att hon är borta förevigt, det kommer fram när jag tänker på hennes skratt och att hon verkligen inte finns längre, det är tufft, jag trodde aldrig att det skulle göra såhär ont som det gör, det går verkligen aldrig att förbereda sig tillräckligt endå fast man vet att det kan vara nära slutet.
Men i morgon efter begravningen om jag har ork så kommer jag att fara på Area 1 och spela laserdome med fotbolls laget och sedan äta middag tillsammans och sedan blir det lagfest på kvällen, jag får se hur mycket ork jag har och om jag känner att jag klarar av att fara, kan nog vara bra så jag får tänka på något annat, även fast det kommer vara svårt...
Just nu så sitter min morbror och mamma och vakar över min gammel farmor som är 98 år och helt klar i huvudet som är vid livets slutskede, dom har varit där i några dagar nu och sovit där,och hon har varit som en mamma för dom, ibland känns det som att alla lämnar mig, speciellt på samma gång,
Jag ska minnas alla fina stunder jag har haft med min farmor och försöka lära mig leva med att hon är borta, det kommer vara svårt men jag måste i alla fall försöka.
All min kärlek till dig kära farmor / Josefine

Rolig torsdag

Kategori: Allmänt

Hahah ja nu sitter vi och kollar på en rolig video och eve typ i stort sett garvar ihjäl sig, ganska kul endå, undra hur många gånger hon kommer kolla på den video :P
nä men religionskunskap, ganska kul endå ;)

Ab imo pectore - Av hela mitt hjärta

Kategori: Allmänt

Ja nu sitter jag på naturkunskapen och fattar verkligen ingenting, vi ska tydligen ha prov på torsdag och ingen har vetat om det, våran lärare har varit borta typ 2-3 veckor och vi har vikarie idag... kul liv? neee,...
men ja nu ska jag väl kolla facebook , jag tänker inte öppna naturkunskaps boken nu iaf, nejnej .,
Ikväll blir det träning, ska bli kul!
Har så grymt ont i magen så vill bara hem och sova egentligen.
nemen hoppas att ni andra har en bättre dag än mig iaf ! ;)

I made it all this way

Kategori: Allmänt

men!!! nu dör min dator och jag har laddaren hemma bra där (Y)
PUSS

We made it all this way

Kategori: Allmänt

Ja nu är klockan några minuter i tre och jag ligger i soffan , funderar på att gå och köpa en hockey biljett till kvällens match, har inte bestämt mig hur jag ska göra, börjar tappa intresset så får se hur det blir, ja men inatt så KUTADE jag ner till max och jag kutade verkligen, blev typ inte ens andfådd så vet inte vad som hände där men, hehe, men sen gick vi upp till elin jag och hon och lekte med kissen och såg en film, slumrade till runt halv fyra så kutade hem då, :P
Så nu idag vaknade jag klockan ett ungefär, och ligger i en ganska mörk lägenhet, väldigt mysigt faktiskt, :)
uppdaterar senare, :)
PUSS Josefine

EVERYTHING HAS TO COME TO AN END BUT IN LIFE, EVERY END IS A NEW BIGINNING…

Kategori: Allmänt

Ja nu ligger jag här i min soffa och spelar lite musik osv, jag kom nämligen nyss hem från min kära syster och simon efter att ha ätit där och sett hockeyn. Nu vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, vill hitta på något roligt, men vet inte vad, kanske drar ner på max senare, förresten så noppade och färgade min syster mina ögonbryn och jag är verkligen jätte nöjd, :) så tack för det syster! :)
Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, orka inte skriva om så onödigt vetande saker just nu, uppdaterar antingen senare eller i morgon, hoppas att ni har en super trevlig lördags kväll.
PUSS

HAPPINESS IS NOT A DESTINATION. IT IS A WAY OF LIFE.

Kategori: Allmänt

Loveu!
Har nyss kommit hem efter att ha gått på stan med Maja, :) jag köpte en svart halsduk, för alla mina försvinner hela tiden.
Men igår som hade vi fys träning 15.30-17.00 och sedan efter så for jag hem och duschade osv, sen kom Maja runt 18.00 och då började vi med att dunka vinnarlåtarna av idol och höll såklart på Robin som snubbla på mållinjen, men amanda var bättre igår men innan idol började så gick vi ner till kvantum och handlade go saker och sedan gick vi direkt till pizzerian och köpte pizza så då åt vi pizza hemma hos mig till idol, men vi tyckte det var kul att titta på idol endå fast amanda vann, felet tv4 gjorde var att dom pratade mer med amanda efter varje framträdande och visade bilden på henne flera gånger men inte Robins, det var säkert ojämnt med rösterna enda fram till programmet började, har kanske något med det,  men aja nu är ju vinnaren korad i alla fall, sedan så fortsatte vi att dunka musik ( vinnarlåtarna )
och snackade lite och fixade min nya blogg ( alltså denna blogg ) men den är inte riktigt färdig än, men snart så.
Men senare så ska jag kanske på UH med Elin och Julia, eller så far jag till syrran och simon och ser hockeyn, är inte lika roligt att kolla på matcherna längre måste jag säga, men skriver mer senare och kommer fler bilder sen igår/idag, ha en trevlig kväll!
PUSS

1 0 / 1 2 - 1 1

Kategori: Allmänt


Hejsan!
Nu sitter jag och Maja i soffan och ska dra ner på Max i detta oväder, hoppas att vi kommer därifrån levande.
Uppdaterar snart med lite bilder på jag och maja och mitt hår som maja har fixat!
PUSS

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt